Blog

Dining City Étterem Hét a Gesztenyésben

2020. február 14.


Ismét részt veszünk a Dining City tavaszi Étterem Hét eseményén. Éttermünkben negyedévente a teljes ételválasztékot frissítjük, hogy 3 hónapon keresztül ismét a legfrissebb alapanyagokból főzzünk Vendégeinknek. Az eseményre így a jelenlegi téli és az elkövetkező tavaszi étlapról válogattunk össze finomásgokat, melyeket most kedvezményes 4 900 Ft-os áron megkóstolhat. Az program ezúttal március 6 és 15 között kerül megrendezésre. Foglalás kizárólag a www.etteremhet.hu oldalon február 19-től.

Esküvők, rendezvények

2020. február 06.


Feltöltés alatt. Hamarosan… 🙂

Borvacsorák, tematikus estek, gasztronómiai élvezetek.

2019. október 17.


Különleges borkóstolók 2019/2020 Számunkra a bornak különleges helye van kínálatunkban. Igyekszünk az évjárathoz méltó legjobb borokat fellelni, és a lehető legszélesebb skálában a fogyasztók elé tárni azok minden csínját. Ennek érdekében bor szortimentünket jellemzi, hogy legalább 80-100 tétel közül választhat a hozzánk betérő vendég, és ezek jelentős részét pohárral is kínáljuk. A bor szeretetét koronázzák meg nálunk a havonta megrendezésre kerülő borkóstolóink, melyek alkalmával a borok és a gasztronómia szerelmeseit szeretnénk összehozni egy tematikus esemény keretében, vagy egy konkrét borász szortimentjére alapozva.

Kes_Villa_Buda_Gesztenyes

2020. január 15.


Kés-Villa-Buda: ELKÉSZÜLT BUDA ÉTLAPJA Elkészült Buda étlapja! A Kés-Villa-Buda 12 étterme összeállította a budai vendéglátás legautentikusabb étlapját, tele tradicionális fogásokkal. Az étlap célja, hogy olyan körképet adjon, ami megmutatja, mit tud a 21. században a hagyományokon alapuló, őszinte budai konyha.

Friss negyedéves étlap, szezonális ajánlat

2019. szeptember 27.


Új étlap 2020 Éttermünkben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szezonálisan az elérhető legfrissebb alapanyagokból készítsünk ételeket. Ételkínálatunkat negyedévente teljesen lecseréljük, hogy mindig a legfrisseb alapanyagokból legyen lehetőségünk főzni Önöknek. 🙂