Nagy örömmel tájékoztatjuk, hogy szeptember 25-vel elkészült legújabb őszi étlapunk, némileg több étellel, mint amennyit a nyár folyamán kínáltunk, cserébe viszont a Signature ételeink mellé nagyon sok szezonális fogás is került az étlapra
Ennek alkalmával úgy döntöttünk, hogy egy 10-napos Gasztro Napok keretében most alkalma nyílik kedvezményes 5 900 Ft-os áron megkóstolni néhány exkluzív finomságot az új étlapról. Az program ezúttal október 9- 18 közt kerül megrendezésre.
Foglalni saját online felületünkön (restu.hu) tud ide kattintva.
Az eseményre való foglalás csak akkor érvényes, ha megjegyzésbe beírja, hogy “Gasztro Napok”
Miért érdemes bennünket választani?
Éttermünk kiemelten készül az eseményre, hisz ilyenkor lehetőségünk nyílik megmutatni konyhánk legjavát. Külön az alkalomra összeállított háromfogásos exkluzív menüvel, amuse bouche-sal, meglepetésekkel és élő zenével várjuk.
Ajándék amuse bouche
Leves és előétel Soups and Appetizers
Konyakban pácolt kacsamáj fánktésztába töltve, vaníliás kápiakrémmel, salátával
Szövényi Áron – Szinkópa Chardonnay 2017
Cseresznyefával házilag füstölt lazacfilé, zölddió-krémmel és marinált bébi zöldségekkel
MÁD Furmint 2016
Szarvasgulyás válogatott erdei gombákkal, burgonyával, friss házi kenyérrel
Édesburgonya krémleves kókusztejjel, céklás tápiókagyönggyel (Lm, Gm)
Főételek
Cordon bleu tanyasi csirkemellből cheddar sajttal és pármai sonkával tötlve, burgonyapürével és vörös cheddar mártással
Tóth Péter Kőfejtő Cuvée 2015
Rozé malac szűz vargányabrassóival
Vylan Ördög 2018
Rozé kacsamell barna vajjal, fügés burgonyafánkkal, és borban párolt füstölt szilvával
Bujdosó KOKAS Merlot 2015
Lazac steak, rukkolás pirított zöldségekkel, édes-chilis mangó mártással, feketeszezámmal
Sebestyén Csaba és Csilla Kadarka 2018
Vadas marha stefánia szalvétagombóccal, shiitakével és mogyoróval
Malatinszky Cabernet sauvignon (bio) 2015
Gnocchi mascarponeval aszalt paradicsommal, vargányával és kecskesajttal
Villa Tolnay Zöldveltelini 2019
Desszertek
Tonkababos csokoládé torta maracujával
Feind Cabernet Franc 2017
Kovács Zita Kékfrankos Rosé 2019
Zöldalma mousse zabos piskótával, alma coulis-val
Kardos Tündérmese 2015
A promóció idején fogásonként 1 választható, a borok csak ajánlatként szerepelnek, nem képzik a menüsor részét.
Önök és a szaklma már elismerték az éttermet.
Az Önök eddigi visszajelzései alapján éttermünket három alkalommal választották a Dining City Étterm Hét valamely kategóriájának győztesének. Szavazzon bizalmat nekünk ez alkalommal is és élje át a Gesztenyés élményt.
A Dining Guide étterem kalauz 2020-ban két alkalommal választott be minket a szerethető éttermek rovatába, többek közt a legjobb kerthelyiséges éttermek közé, idén pedig egyedüli étteremként szerepelünk a Winelovers Top 100 kiadványban. 🙂
Az eseményre való foglalás csak akkor érvényes, ha megjegyzésbe beírja, hogy “Gasztro Napok”