Események

Gasztro Napok a Gesztenyésben

2020. október 02.


Nagy örömmel tájékoztatjuk, hogy szeptember 25-vel elkészült legújabb őszi  étlapunk, némileg több étellel, mint amennyit a nyár folyamán kínáltunk, cserébe viszont a Signature ételeink mellé nagyon sok szezonális fogás is került az étlapra

Ennek alkalmával úgy döntöttünk, hogy egy 10-napos Gasztro Napok keretében most alkalma nyílik kedvezményes 5 900 Ft-os áron megkóstolni néhány exkluzív finomságot az új étlapról. Az program ezúttal október 9- 18 közt kerül megrendezésre.

Foglalni saját online felületünkön (restu.hu) tud ide kattintva.

Az eseményre való foglalás csak akkor érvényes, ha megjegyzésbe beírja, hogy “Gasztro Napok”

Miért érdemes bennünket választani?

Éttermünk kiemelten készül az eseményre, hisz ilyenkor lehetőségünk nyílik megmutatni konyhánk legjavát. Külön az alkalomra összeállított háromfogásos exkluzív menüvel, amuse bouche-sal, meglepetésekkel és élő zenével várjuk.

Ajándék amuse bouche

Leves és előétel Soups and Appetizers

Konyakban pácolt kacsamáj fánktésztába töltve, vaníliás kápiakrémmel, salátával

Szövényi Áron – Szinkópa Chardonnay 2017

Cseresznyefával házilag füstölt lazacfilé, zölddió-krémmel és marinált bébi zöldségekkel

MÁD Furmint 2016

Szarvasgulyás válogatott erdei gombákkal, burgonyával, friss házi kenyérrel

Édesburgonya krémleves kókusztejjel, céklás tápiókagyönggyel (Lm, Gm)

Főételek

Cordon bleu tanyasi csirkemellből cheddar sajttal és pármai sonkával tötlve, burgonyapürével és vörös cheddar mártással

Tóth Péter Kőfejtő Cuvée 2015

Rozé malac szűz vargányabrassóival

Vylan Ördög 2018

Rozé kacsamell barna vajjal, fügés burgonyafánkkal, és borban párolt füstölt szilvával

Bujdosó KOKAS Merlot 2015

Lazac steak, rukkolás pirított zöldségekkel, édes-chilis mangó mártással, feketeszezámmal
Sebestyén Csaba és Csilla Kadarka 2018

Vadas marha stefánia szalvétagombóccal, shiitakével és mogyoróval 
Malatinszky Cabernet sauvignon (bio) 2015

Gnocchi mascarponeval aszalt paradicsommal, vargányával és kecskesajttal
Villa Tolnay Zöldveltelini 2019

Desszertek

Tonkababos csokoládé torta maracujával

Feind Cabernet Franc 2017

Céklás fehércsokoládé mousse lime-os crumble-lel, citrusos joghurttkrémmel

Kovács Zita Kékfrankos Rosé 2019

Zöldalma mousse zabos piskótával, alma coulis-val

Kardos Tündérmese 2015

A promóció idején fogásonként 1 választható, a borok csak ajánlatként szerepelnek, nem képzik a menüsor részét.

Önök és a szaklma már elismerték az éttermet.

Az Önök eddigi visszajelzései alapján éttermünket három alkalommal választották a Dining City Étterm Hét valamely kategóriájának győztesének. Szavazzon bizalmat nekünk ez alkalommal is és élje át a Gesztenyés élményt.

A Dining Guide étterem kalauz 2020-ban két alkalommal választott be minket a szerethető éttermek rovatába, többek közt a legjobb kerthelyiséges éttermek közé, idén pedig egyedüli étteremként szerepelünk a Winelovers Top 100 kiadványban. 🙂

Asztalfoglalás saját online felületünkön (restu.hu) tud ide kattintva.

Az eseményre való foglalás csak akkor érvényes, ha megjegyzésbe beírja, hogy “Gasztro Napok”