Csapatunk

Goncsarov Dániel

Étteremvezető & Sommelier

Étteremvezető, sales&marketing.


Besenyi Zoltán

Sous Chef

Zoli jóképűségét már csak konyhaművészete és szemtelensége múlja felül.


Jakubják Tibor

Vezető felszolgáló

Carlos Daniel Armando Montelongo az egzotikus férfi ideál.


Majoros Zsolt

Chef

Igazi Rock & Roll chef. Bohém és kreatív. Bátran nyúl az alapanyagokhoz és meglepő ízvilágokat alkot egyetlen kézmozdulattal. Nem akluszik meg és igyekszik a legjobb alapanyagokat felkutatni ételeihez.
Az élet és a bor szeretetéből merít ihletet, hogy a hétköznapok ebédasztalánál is megjárjuk a gasztronómiai költészet mély bugyrait.


Szuhánszky Dávid

Cukrász

Szemtelenül fiatal, meglepően merész és beszélget a bálnákkal.