Csapatunk

Goncsarov Dániel

Étteremvezető & Sommelier

Aki borszakértőre itta magát, s mi ezért nagyon tiszteljük.


Besenyi Zoltán

Sous Chef

Zoli jóképűségét már csak konyhaművészete és szemtelensége múlja felül.


Jakubják Tibor

Vezető felszolgáló

Carlos Daniel Armando Montelongo az egzotikus férfi ideál.


Majoros Zsolt

Chef

Igazi Rock & Roll chef. Bohém és kreatív. Bátran nyúl az alapanyagokhoz és meglepő ízvilágokat alkot egyetlen kézmozdulattal. Nem akluszik meg és igyekszik a legjobb alapanyagokat felkutatni ételeihez.
Az élet és a bor szeretetéből merít ihletet, hogy a hétköznapok ebédasztalánál is megjárjuk a gasztronómiai költészet mély bugyrait.


Szuhánszky Dávid

Cukrász

Szemtelenül fiatal, meglepően merész és beszélget a bálnákkal.