Blog

Dining City Étterem Hét a Gesztenyésben

2020. február 14.


Ismét részt veszünk a Dining City tavaszi Étterem Hét eseményén.

Éttermünkben negyedévente a teljes ételválasztékot frissítjük, hogy 3 hónapon keresztül ismét a legfrissebb alapanyagokból főzzünk Vendégeinknek.

Az eseményre így a jelenlegi téli és az elkövetkező tavaszi étlapról válogattunk össze finomásgokat, melyeket most kedvezményes 4 900 Ft-os áron megkóstolhat.

Az program ezúttal március 6 és 15 között kerül megrendezésre. Foglalás kizárólag a www.etteremhet.hu oldalon február 19-től.

Miért érdemes minket választani?

Éttermünk kiemelten készül az eseményre, hisz ilyenkor lehetőségünk nyílik megmutatni konyhánk legjavát. Külön az alkalomra összeállított háromfogásos exkluzív menüvel, amuse bouche-sal, meglepetésekkel és élő zenével várjuk.

Asztalfoglalás az etteremhet.hu oldalán ide kattintva.

Ajándék amuse bouche

Leves és előétel Soups and Appetizers

Konyakban pácolt kacsamáj terrine ánizsos cseresznyekrémmel és házi brióssal
Cognak savored duck liver terrine with anis savored cherry cream and homemade brioche
Szövényi Áron – Szinkópa Chardonnay 2017

Gravlaxolt lazac sütőtökpürével, kamilla veloutéval és zellerfátyollal         
Marinated salmon with pumpkin puré, chamomile velouté, and celery

Figula Zenit& More 2019

Sütőtök – krémleves korianderes – fűszeres joghurttal (V)
Creamy pumpkin soup with coriander savored yogurt cream

Habart bableves füstölt csülökkel, kolbásszal és ropogós házi kenyérrel

Bean soup scramled with sour cream with smoked trotter, and homemade crispy bread       

Főételek Main courses

Csirke supreme vaníliás vajmártással, curry-s sült karfiollal és ropogós cseresznyével

Chicken supréme with vanilla savoured butter cream, roasted cauliflower and crispy cherry

Tóth Péter Kőfejtő Cuvée 2015

Konfitált kacsacomb káposztás rétessel és ánizsos cseresznyével
Confit of duck leg with red cabbage strudel and anis savored cherry cream 

Recas La Putere Feketeleányka 2017

Szarvas comb erdei gombákkal, tepertős dödöllével és pirított nyúlmájjal             
Deer thigh with forest mushroom, potato cake with crackling, and roasted rabbit liver
Jackfall Cabernet Sauvignon 2017

Vajban konfitált lazac mandarinmártással, pak choy-jal és mangóval
Salmon grilled in butter with mandarin sauce, pak choy and mango
Sebestyén Csaba és Csilla Kadarka 2017        

Vadas marha stefánia szalvétagombóccal, shiitakével és mogyoróval 
Steamed beef in a vegetable sauce with bread pudding and peanuts
Lelovits Cabernet Franc 2016

Gnocchi mascarponeval aszalt paradicsommal, vargányával és kecskesajttal
Gnocchi in mascarpone sauce with sundried tomato, porcini and goat cheese
Recas Regno Sauvignon Blanc 2017

Desszertek Desserts

Csokoládé torta papayaraguval és mogyoróropogóssal
Dark chocolate mousse with blueberry, pumpkin seed and peanut crisp   

Feind Cabernet Franc 2017

Narancsos gesztenye mousse ropogós málnával                                  
Chestnut mousse with orange jelly mousse with crispy raspberry

Holdvölgy Hold& Hollo 2015

Erdei gyümölcsös – joghurtos tortácska, kardamomos karamellel
Forest fruit cake with yogurt and cardamom savoured caramel

Kardos Tündérmese 2015

Önök már elismerték az éttermet.

Az Önök eddigi visszajelzései alapján éttermünket három alkalommal választották dobogós helyezettnek, egy alkalommal a “Legjobb Étterem” különdíj nyertesei is lehetünk, 2017-ben pedig a prémium kategória első helyén végeztünk. Szavazzon bizalmat nekünk ez alkalommal is és élje át a Gesztenyés élményt.

Asztalfoglalás az etteremhet.hu oldalán ide kattintva.

A díjazottak és a velünk készült interjú itt megtekinthető.