GeszTeszt

Főoldal/GeszTeszt

Ingyenes ételteszt a Gesztenyés Nagyvendéglőben!

 

Éttermünkben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szezonálisan az elérhető legfrissebb alapanyagokból készítsünk ételeket. Így a negyedévente változó étlap mellé kéthetente változó tematikus ajánlatal is készülünk.

A tematikus ajánlat témáját legtöbbször maga a természet adja, ugyanis tavasztól késő őszig elkényeztet minket sokszínűségével, szinte hetente érnek be zavarbaejtő bőséggel a különböző zöldségek és gyümölcsök, így nekünk már csak egy méltó ötfogásos menüsort kell komponálnunk belőlük.

Vannak viszont olyan időszakok, amikor a természet pihen és erőt gyűjt. Ilyenkor lehetőségünk nyílik, hogy elengedjük fantáziánkat, csipegessünk a nemzetek specialitásaiból, betekintést mutassunk például az erdélyi-, sváb-, vagy horvát konyha legjavába. Számos alkalommal továbbá egy egy konkrét eseményhez kapcsolódik gasztronómiai kalandozásunk, úgy mint Márton nap, Advent, vagy Új Év.

Mielőtt egy szezonális ajánlatot a nagyközönség számára is elérhetővé teszünk, megtartjuk annak próbáját, melyre 6-8 személyt meghívunk Önök közül. Egy kötetlen, beszélgetős esemény keretében megkóstoljuk Önökkel közösen, és véleményezzük a menüt.

Az ajánlatban mindig többféle köret, mártás, borkínálat, és ízösszeállítás társul egy-egy fogás mellé, így a vendégnek tényleges döntséi szerep jut, és befolyásolhatja, hogy a nagyközönség számára milyen menüt kínáljuk az azt követő két hétben.

Az estén a mi vendégünk, cserébe csak a véleményét kérjük minden egyes fogásról! 

Az aktuális témáról hírlevélben, Facebook oldalunkon, és az alábbi linken mindig bővebb tájékoztatást nyújtunk. Mi az aktuális téma és kapcsolódó menüsorok?

Szeretne a Budai Gesztenyés tesztelője lenni?

Ha úgy gondolja, különösen közel áll Önhöz egy téma-, vagy csak megkóstolná Janek Gábor séfünk legújabb alkotásait egy kötetlen, borozós vacsorán, jelentkezzen még ma ide kattintva.

Szívesen jönne, de most nem ér rá? Mivel a Geszteszt kéthetente megrendezésre kerülő esemény, így a jelentkezésénél megjelölheti, hogy az éppen aktuális tesztre vagy valamelyik soron következőre szeretne-e jelentkezni.

A GeszTeszt-re csak olyan 16. életévet betöltött személy jelentkezhet, aki az elmúlt egy évben nem vett részt (jelentkezőként, vagy kísérőként) az étteremben hasonló eseményen.

A Kamaraonline GeszTesztről írt véleményét ide kattintva tudja megtekinteni.

Az előző Gesztesztekről pedig itt találhat képeket.