Események

Főoldal/Események

Friss negyedéves étlap, szezonális ajánlat

2018-01-02

 Téli étlap 2.0. - Janauár 19-től

Éttermünk kiemelt hangsúlyt helyez arra, hogy ételkínálatát lehető legjobban a szezonhoz igazítsa, így a teljes étlap negyedévente megújul. Télen az anyatermészet kevesebb mindennel lát el minket, de így is számos érdekességet tartogat a számunkra.

Január 19-től őszi- téli kínálatunk frissítésre kerül. Mint azt megszokhatta a tematikus menük, séfajánlatok, és heti étlapok alkalmával számos olyan étellel találkozhat, melyek később az állandó kínálat részévé válnak.

Ezúttal is ötvözzük a jelenlegi kedvenceit az elérhető legfrissebb alapanyagokkal, hogy 3 hónapon keresztül ismét ízletes ételeket főzzük Önnek. Az étlap bevezetéséhez kapcsolódóan egy különleges eseményt hirdetünk, mely alkalmával most kedvezményes áron menüben tesztelheti őszi étlapunk ételeit. Az esemény neve: Geszteszt Grand. Bővebben ide kattintva olvashat az eseményről.

A friss negyedéves étlaptól függetlenül a téli időszakban is két- háromhetente változó tematikus ajánlatokkal tarkítjuk a választékot.

 

 

Katalán ételek

A természet még javában pihen, de nekünk ez az időszak is hasznos, ugyanis ilyenkor egy kicsit el tudunk rugaszkodni az egymást beérő nyersanyagok világától, szabadjára engedhetjük fantáziánkat, más nemzetek konyhájában kalandozhatunk, vagy egy-egy konkrét témát dolgozhatunk fel.

Hideg katalán ízelítő

 Kecskesajt, Serrano sonka, Guacamole, oliva
1 950 Ft

Villa Sandi Rosato Frizzanté 

 700 Ft/ dl

Katalán haléeves

Roston sült makréla, zöld olaj
1 550 Ft

Paella serpenyőben tálalva

Lazac, fekete kagyló, tigrisrák

3 500 Ft

La Sastreria Garnacha Red 2016
520 Ft/ dl

Supréme csirkemell

 Rakott padlizsán, mizo, aszalt gyümölcsök 
3 450 Ft

Recas La Putere Feketeleányka 2015
1 050 Ft/ 0,5 dl

Katalán narancsos csokoládé mousse
Rózsaborsos csokoládékrém, mogyorós piskóta
 1 250 Ft

Béres Magita 2015

520 Ft/ 0,5 dl

Kedvezményes chef menü

borok nélkül 5 400 Ft , borsorral 6 800 Ft

Katalán halleves (csésze)
Supréme csirkemell

Katalán csokoládé mousse

 

 

 

 

Gout De France - Március 21.

 

Egy éttermi esemény, melyet világszerte megrendeznek a tavaszi napforduló napján. Az esemény alkalmával az éttermek autentikus francia fogásokat készítenek, francia borokat/pezsgőt/párlatokat kínálnak.

Az eseményre 7-fogásos menüvel, francia borokkal, pezsgőkkel, párlatokkal készülünk. :-)

Még több indormáció az eseményről a Gout De France hivatalos oldalán megtekinthető ide kattintva.

Az alábbi menüvel várjuk.

Királyrák tatár

Almás zeller concassé, grapefruit, ropogós chipsen tálalva

2 250 Ft

Antech Heritage Brut 1860 - Limoux 

9 800 Ft/ üv

Póréhagyma vichyssois

1 150 Ft

Borban abált kacsamáj

Ibolyás marinált bébizöldségekkel

2 550 Ft

Antech Chardonnay 2015 - Limoux

700 Ft/ dl

Aranydurmincs

Kéksajtos cékla gratin

3 650 Ft

Domaine Fevre  Nathalie & Gilles Chablis  AOC 2015 -  Chablis

12 900 Ft

Rozé kacsamell

Burgundi mártás, és zöldség felfújt

3 650 Ft

Domaine Sainte Leocaide- Les Clauses 2014 - Minervois

950 Ft/ dl

Fourme d’ambert sajt

Kakukkfüves méz, aszalt sárgabarack és dió

1 950 Ft

Boulard Calvados

1 300 Ft

Korianderes tejcsokoládé torta

Fügés francia keksz, és tejszínes kávé szósz

1 350 Ft

Chateau Haut- Brisson St. Émilion Grand Cru 2010 – Bourdeaux

21 000 Ft

Az ajánlatról természetesen összeválogatásra kerül egy kedvezményes séf ajánlat.

 

Kedves Vendégünk! Bármely szezonális étel és menü megvásárlásával

 egyenként 100 Ft-tal támogatja a Mosoly Alapítványt.

 

Az alábbiakban megtekintheti az elmúlt szezon és elkövetkező időszak ajánlatait.

Szeptember 1-14. - Szilva - A nyár végével a szilva időszakába érkezünk, melynek felhasználásával ismét ötfogásos ajánlattal készülünk.

Szeptember 14-27. - Mangalica- Tematikus ajánlattal készülünk, melynek sok más mellett a mangalaica adja az alapját.

Az ajánlatot osztrák borokkal egészítjük ki, ugyanis wachau, kremstal, kamptal fantasztikus fehér borai remekül harmonizálnak a mangilca húsával.

Szeptember 27-Október 8. - Szüreti hetek - Ebben az időszakban minden a szőlőről és így természetesen a borról is szól, ötfogásos ajánlatunkat e kettő harmóniájára építjük.

Október 9-15: Őszi Dining City Étterem Hét: A rendezvényen közel 100 budapesti és vidéki top étterem kínál egy héten keresztül kedvezményes háromfogásos ajánlatokat. Éttermünk mindig kiemelten készül az eseményre, hisz ilyenkor lehetőségünk nyílik megmutatni konyhánk legjavát. Külön az alkalomra összeállított háromfogásos exkluzív menüvel, amuse bouche-sal, ajándék proseccoval, meglepetésekkel és élő zenével várjuk.

November 13-19: Dining City Extra Hét. Tekintettel, hogy éttermünk nyerte idén az őszi Étterem Hét eseményét a prémium kategóriában, így a szervezők egy extra hetet biztosítanak, hogy a vendégek a legjobbakhoz ismét ellátogassanak egy extra hét alkalmával. Egyedi exkluzív menüsorral, fantasztikus borválasztékkal, és ajándék proseccoval várjuk. Amennyiben szeretné megismételni az élményt, vagy csak lemaradt az előzőről, úgy most kedvezményes áron kipróbálhat bennünket.

Bővebben a menüről és foglalásról.

November 10-19: Márton-napi libaságok. Márton nap időszaka az egyik legkedveltebb a gasztronómiában, hiszen az ilyenkor szokásos libás ételek már összeforrtak a legfrissebb szüret boraival.
Éttermünk 7-fogásos libás menüsorral-, és 3 fogásos kedvezményes menüvel készül az eseményre, mely november 10- péntektől érhető el.

December 1-24Adventi ételek: A decemberi forgatag minden eleme már az ünnepi készülődésről is szól, így mi is már az adventre hangolódunk. Az időszakra 5 fogásos tematikus menüvel készülünk, mely december 1-től egészen karácsonyig tart. Az ajánlat különlegessége továbbá, hogy előkóstolóként szolgál az ünnepi asztal menüjéhez, ugyanis minden ezen szereplő ételt, és még sok más finomságot is megrendelhetsz tőlünk karácsonyra elvitelre is.

Január 22-28. Grand GeszTeszt: Az új téli étlap bevezetésétől két hétig azok étleit kóstólhatja, majd február 2-től ismét tematikus menüvel készülünk. Az étlap bevezetésével párhuzamosan minden új ételt menüben most kedvezményes áron meg tud kóstolni. A részvétellel kapcsolatos részleteket és a legújabb étlap elemeit itt tekintheti meg.

Február 5-22.  Sváb hetek. Az étlapváltást követő első igazi ajánlat most a Sváb konyhába kalauzol el, a klasszikus ételeket természetesen más összetevőkkel és egyedi ötletekkel is gazdagítva.