Események

Főoldal/Események

Friss negyedéves étlap, szezonális ajánlat

2018-04-20

 Tavaszi Étlap - Április 5-től

Éttermünk kiemelt hangsúlyt helyez arra, hogy ételkínálatát lehető legjobban a szezonhoz igazítsa, így a teljes étlap negyedévente megújul. Télen az anyatermészet kevesebb mindennel lát el minket, de így is számos érdekességet tartogat a számunkra.

Április 5-én teljes étlapunkat tavaszira cseréljük. Mint azt megszokhatta a tematikus menük, séfajánlatok, és heti étlapok alkalmával számos olyan étellel találkozhat, melyek később az állandó kínálat részévé válnak.

Ezúttal is ötvözzük a jelenlegi kedvenceit az elérhető legfrissebb alapanyagokkal, hogy 3 hónapon keresztül ismét ízletes ételeket főzzük Önnek.

Az étlap váltás után április 20-tól visszatérnek a kétheti szezonális ajánlatok éttermünk kínálatába.

 

Rebarbara Május 20-tól

Epres rebarbara krémleves marcipános túrógaluskával

1 150 Ft

Villa Sandi Rosato Prosecco

750 Ft / dl

Kacsamáj terrine

Eper köntösben, kenyér ropogós
2 350 Ft

Béres Naparany Cuvée 2015
990 Ft/ dl

Rosé kacsamell

Epres kenyérpástétom és rebarbara chutney
3 450 Ft

St. Andrea Napbor 2015
790 Ft/ dl

Préselt nyúlgerinc

Rebarbara, bazsalikomos eperhab és zöldfűszeres nudli
3 650 Ft

Recas Sole Sauvignon Blac 2016
750 Ft/ dl

Eper textúrák

Rebarbara lekvár, rózsaborsos eperhab, eper zselé
 1 250 Ft

Villa Sandi Prosecco  Superiore DOCG 

1 100 Ft/  dl

Kedvezményes chef menü

Borok nélkül 5 500 Ft, borsorral 7 900 Ft

Epres rebarbara krémleves
Préselt nyúlgerinc

Eper textúrák

Kedves Vendégünk! Bármely szezonális étel és menü megvásárlásával

 egyenként 100 Ft-tal támogatja a Mosoly Alapítványt.