Események

Főoldal/Események

Friss negyedéves étlap, szezonális ajánlat

2017-09-29

 

Új őszi étlap

Éttermünk kiemelt hangsúlyt helyez arra, hogy értelkínálatát lehető legjobban a szezonhoz igazítsa.

Október 19-én hivatalosan is beköszönt hozzánk az ősz, ugyanis egy teljesen megújult negyedéves étlappal készülünk. Mint azt megszokhatta a tematikus meük, séfajánlatok, és heti étlapok alkalmával számos olyan étellel találkozhat, melyek később az állandó kínálat részévé válnak. Ezúttal is ötvözzük a jelenlegi kedvenceit az elérhető legfrissebb alapanyagokkal, hogy 3 hónapon keresztül ismét ízletes ételeket főzzük Önnek.

Az étlapváltásig sem kell nélkülözni a friss ételeket, ugyanis minem második héten megújult tematikus vagy szezonális ajánlattal várjuk Önöket.

Kétheti friss szezonális / tematikus ajánlatok

Szeptember 1-14. - Szilva - A nyár végével a szilva időszakába érkezünk, melynek felhasználásával ismét ötfogásos ajánattal készülünk.

Szeptember 14-27. - Mangalica- Tematikus ajánlattal készülünk, melynek sok más mellett a mangalaica adja az alapját.

Az ajánlatot osztrák borokkal egészítjük ki, ugyanis wachau, kremstal, kamptal fantasztikus fehér borai remekül harmonizálnak a mangalica húsával.

Szeptember 27-Október 8.Szüreti hetek - Ebben az időszakban minden a szőlőről és így természetesen a borról is szól, ötfogásos ajánlatunkat e kettő harmóniájára építjük.

Október 9-15: Őszi Dining City Étterem Hét: A rendezvényen közel 100 budapesti és vidéki top étterem kínál egy héten keresztül kedvezményes háromfogásos ajánlatokat. Éttermünk mindig kiemelten készül az eseményre, hisz ilyenkor lehetőségünk nyílik megutatni konyhánk legjavát. Külön az alkalomra összeállított háromfogásos exkluzív menüvel, amuse bouche-sal, ajándék proseccoval, meglepetésekkel és élő zenével várjuk.

November 13-19: Dining City Extra Hét. Tekintettel, hogy éttermünk nyerte idén az őszi Étterem Hét eseményét a prémium kategóriában, így a szervezők egy extra hetet biztosítanak, hogy a vendégek a legjobbakhoz ismét ellátogassanak egy extra hét alkalmával. Egyedi exkluzív menüsorral, fantasztikus borválasztékkal, és ajándék proseccoval várjuk. Amennyiben szeretné megismételni az élményt, vagy csak lemaradt az előzőről, úgy most kedvezményes áron kipróbálhat bennünket.

Bővebben a menüről és foglalásról.

November 10-19: Márton-napi libaságokMárton nap időszaka az egyik legkedveltebb a gasztronómiában, hiszen az ilyenkor szokásos libás ételek már összeforrtak a legfrissebb szüret boraival.
Éttermünk 7-fogásos libás menüsorral-, és 3 fogásos kedvezményes menüvel készül az eseményre, mely november 10- péntektől érhető el.

Aktuális ajánlatunkat pedig mindig itt találja.

Márton- napi libaságok

Aperitif: Konyári Márton-napi Újbor 2017

Hideg libatál

Töltött libanyak, libamáj, libatepertő, torma és szilvamajonéz

2 350 Ft

Dúzsi Márton-napi Rosé 2017 

550 Ft/ dl

Libás pho leves

1 550 Ft

Ropogós Liba Rilette

Nagydobosi sütőtök, cékla
1 900 Ft

Vylyan Bogyólé 2017  

650 Ft/ dl

Liba töltött káposzta

Füstölt libamell
2 800 Ft

Sebestyén Csaba és Csilla Kadarka 2015

790 Ft/ dl

Libamáj roston

Karamellizált birs, burgonyapüré

4 800 Ft

Gróf Degenfeld Muscat Blanc 2015

790 Ft/ dl

Ropogós libamell

Erdei gomba, gesztenyekrém, csicsóka fánk

3 650 Ft

Tóth Péter Kőfejtő Cuvée 2012

890 Ft/ dl

Mákos guba pohárkrém

Cseresznye

1 150 Ft

Lelovits cabernet Franc 2013

750 Ft/ dl

Kedvezményes 3-fogásos séf menü:

5 500 Ft, bor párosítással 6 900 Ft

Konyári Márton-napi Újbor 2017- Aperitif

Libás pho leves

Ropogós libamell erdei gombával, gesztenyekrémmel és csicsóka fánkkal

Tóth Péter Kőfejtő Cuvée 2012

Csresznyés mákos guba pohárkrém

Lelovits Cabernet Franc 2013  

Kedves Vendégünk! Bármely szezonális étel és menü megvásárlásával

 egyenként 100 Ft-tal támogatja a Mosoly Alapítványt.