Események

Főoldal/Események

Friss negyedéves étlap, szezonális ajánlat

2018-01-02

Téli étlap 2.0. - Janauár 19-től

Éttermünk kiemelt hangsúlyt helyez arra, hogy ételkínálatát lehető legjobban a szezonhoz igazítsa, így a teljes étlap negyedévente megújul. Télen az anyatermészet kevesebb mindennel lát el minket, de így is számos érdekességet tartogat a számunkra.

Január 19-től őszi- téli kínálatunk frissítésre kerül. Mint azt megszokhatta a tematikus menük, séfajánlatok, és heti étlapok alkalmával számos olyan étellel találkozhat, melyek később az állandó kínálat részévé válnak.

Ezúttal is ötvözzük a jelenlegi kedvenceit az elérhető legfrissebb alapanyagokkal, hogy 3 hónapon keresztül ismét ízletes ételeket főzzük Önnek. Az étlap bevezetéséhez kapcsolódóan egy különleges eseményt hirdetünk, mely alkalmával most kedvezményes áron menüben tesztelheti őszi étlapunk ételeit. Az esemény neve: Geszteszt Grand. Bővebben ide kattintva olvashat az eseményről.

A friss negyedéves étlaptól függetlenül a téli időszakban is két- háromhetente változó tematikus ajánlatokkal tarkítjuk a választékot.

Az alábbiakban megtekintheti az elmúlt szezon és elkövetkező időszak ajánlatait.

Kétheti friss szezonális / tematikus ajánlatok

Szeptember 1-14. - Szilva - A nyár végével a szilva időszakába érkezünk, melynek felhasználásával ismét ötfogásos ajánlattal készülünk.

Szeptember 14-27. - Mangalica- Tematikus ajánlattal készülünk, melynek sok más mellett a mangalaica adja az alapját.

Az ajánlatot osztrák borokkal egészítjük ki, ugyanis wachau, kremstal, kamptal fantasztikus fehér borai remekül harmonizálnak a mangilca húsával.

Szeptember 27-Október 8.Szüreti hetek - Ebben az időszakban minden a szőlőről és így természetesen a borról is szól, ötfogásos ajánlatunkat e kettő harmóniájára építjük.

Október 9-15: Őszi Dining City Étterem Hét: A rendezvényen közel 100 budapesti és vidéki top étterem kínál egy héten keresztül kedvezményes háromfogásos ajánlatokat. Éttermünk mindig kiemelten készül az eseményre, hisz ilyenkor lehetőségünk nyílik megmutatni konyhánk legjavát. Külön az alkalomra összeállított háromfogásos exkluzív menüvel, amuse bouche-sal, ajándék proseccoval, meglepetésekkel és élő zenével várjuk.

November 13-19: Dining City Extra Hét. Tekintettel, hogy éttermünk nyerte idén az őszi Étterem Hét eseményét a prémium kategóriában, így a szervezők egy extra hetet biztosítanak, hogy a vendégek a legjobbakhoz ismét ellátogassanak egy extra hét alkalmával. Egyedi exkluzív menüsorral, fantasztikus borválasztékkal, és ajándék proseccoval várjuk. Amennyiben szeretné megismételni az élményt, vagy csak lemaradt az előzőről, úgy most kedvezményes áron kipróbálhat bennünket.

Bővebben a menüről és foglalásról.

November 10-19: Márton-napi libaságokMárton nap időszaka az egyik legkedveltebb a gasztronómiában, hiszen az ilyenkor szokásos libás ételek már összeforrtak a legfrissebb szüret boraival.
Éttermünk 7-fogásos libás menüsorral-, és 3 fogásos kedvezményes menüvel készül az eseményre, mely november 10- péntektől érhető el.

December 1-24. Adventi ételek: A decemberi forgatag minden eleme már az ünnepi készülődésről is szól, így mi is már az adventre hangolódunk. Az időszakra 5 fogásos tematikus menüvel készülünk, mely december 1-től egészen karácsonyig tart. Az ajánlat különlegessége továbbá, hogy előkóstolóként szolgál az ünnepi asztal menüjéhez, ugyanis minden ezen szereplő ételt, és még sok más finomságot is megrendelhetsz tőlünk karácsonyra elvitelre is.

 

Aktuális ajánlatunkat pedig mindig itt találja.

Geszteszt Grand

Január 22-28.

Az új téli étlap bevezetésétől két hétig azok étleit kóstólhatja, majd február 2-től ismét tematikus menüvel készülünk.

Az új étlap bevezetésével párhuzamosan minden új ételt menüben most kedvezményes áron meg tud kóstolni.

A részvétellel kapcsolatos részleteket és a legújabb étlap elemeit itt tekintheti meg.

 

Kedves Vendégünk! Bármely szezonális étel és menü megvásárlásával

 egyenként 100 Ft-tal támogatja a Mosoly Alapítványt.