Események

Főoldal/Események

Friss negyedéves étlap, szezonális ajánlat

2018-04-20

Új nyári étlap - Július 11-től

Éttermünkben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szezonálisan az elérhető legfrissebb alapanyagokból készítsünk ételeket.

Így az ételkínálatunk minden negyedévente teljesen lecseréljük.  

Emellett az ”állandó” ételkínálatot szezonális /tematikus ajánlat is színesíti.

Szezonban kettő hetente változtatjuk az ajánlatokat, melyek témáját legtöbbször maga a természet adja, ugyanis tavasztól késő őszig elkényeztet minket sokszínűségével, szinte hetente érnek be zavarba ejtő bőséggel a különböző zöldségek és gyümölcsök, így nekünk már csak egy méltó ötfogásos menüsort kell komponálnunk belőlük.

Július 11-től teljes étlapunkat nyária cseréljük. Mint azt megszokhatta a tematikus menük, séfajánlatok, és heti étlapok alkalmával számos olyan étellel találkozhat, melyek később az állandó kínálat részévé válnak.

Ezúttal is ötvözzük a jelenlegi kedvenceit az elérhető legfrissebb alapanyagokkal, hogy 3 hónapon keresztül ismét ízletes ételeket főzzük Önnek.

 

Legfrissebb nyári étlapunkról ízelítő

2018. Július 11-

Feketekagyló (500 g)

Fehér bor, sáfrány, ropogós baguette
2 650 Ft

Figula Olaszrizling 2017

640 Ft / dl

Hűvös tökleves

Serrano sonka és tökmagos pannacotta
850 Ft

Grillezett vörös sügér

Currys kelkáposztakrém és lestyános polenta

4 350 Ft

Folly Arborétum Cédrus 2016

670 Ft / dl

Szarvasgombás kacsamell

Zeller gratin, sós mogyoró, és ribizli
3 750 Ft
 

Béres Naparany Cuvée 2015

990 Ft/ dl

Mango mousse

Étcsokoládé és feketeribizli ragu
 1 350 Ft

Kardos Tündérmese 2015

520 Ft/ dl

A teljes menüt megtalálja ide kattintva.

A legfrissebb nyári borválasztékot pedig itt érheti el.

 

 

 

Új nyári étlapunk augusztus 9-től szezonális ajánlattal is kiegészül.

Barack & Rózsa

Augusztus 9-

Grillezett kecskesajt

Kuszkusz saláta, rózsalekvár, aszalt barack, görög joghurt

1 750 Ft

Gróf Grassalkovich - Gamay Noir Rosé

550 Ft / dl

Hideg barackkrémleves

Rózsás pannakotta
1 150 Ft

Supréme jércemell

Sült zeller, sárgabarack ragu, zeller chips
3 250 Ft

Cseri Pince - Rajnai Rizling 2017

650 Ft/ dl

Omlós Báránycsülök

Curry, barack, bulgur, jus
3 850 Ft

Besenyei Borház - Egri Bikavér 2012

850 Ft/  dl

Krémes barack mousse

Barackos zab crumble, máklekvár
 1 350 Ft

Ákos Nyárest Rosé 2017

600 Ft/  dl

Kedvezményes chef menü

Borok nélkül 5 400 Ft, borsorral 6 500 Ft

Hideg barackleves

Supreme jércemell

Krémes rózsa mousse

 

Kedves Vendégünk! Bármely szezonális étel és menü megvásárlásával

 egyenként 100 Ft-tal támogatja a Mosoly Alapítványt.