Események

Főoldal/Események

Geszteszt Grand

2018-04-01

Április 9-től egy héten keresztül Grand GeszTeszt eseménnyel várjuk, ahol is legfrissebb étlapunk fogásai és az Ön véleménye van fókuszban.

Asztalfoglalás

De mi is az a GeszTeszt?

Éttermünkben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szezonálisan az elérhető legfrissebb alapanyagokból készítsünk ételeket. Így a negyedévente változó étlap mellé kéthetente változó tematikus ajánlattal is készülünk. 

 Mielőtt bármely étlapot vagy szezonális ajánlatot a nagyközönség számára is elérhetővé tesszünk, megtartjuk annak próbáját, melyre 6-8 személyt meghívunk Önök közül. Egy kötetlen, beszélgetős esemény keretében megkóstoljuk Önökkel közösen, és véleményezzük a menüt.

Az ajánlatban mindig többféle köret, mártás, borkínálat, és ízösszeállítás társul egy-egy fogás mellé, így a vendégnek tényleges döntési szerep jut, és befolyásolhatja, hogy a nagyközönség számára milyen menüt kínáljuk az azt követő két hétben.

Grand GeszTeszt április 9 - 15.

Április 5-től teljes ételkínálatunkat tavaszi - kora nyárira frissítjük, hogy 3 hónapon keresztül ismét a legízletesebb fogásokat kínáljuk.

Az esemény alkalmából úgy döntöttünk, hogy kiterjesztjük a GeszTeszt eseményt, hogy minél többüknek alkalma nyíljon kedvezményes áron megkóstolni és véleményezni a legújabb fogásainkat.

Az alkalomra egy ételválogatással készülünk legfrissebb étlapunk ételeiből (kb 14-16 étel), melyről Ön egyénileg összeválogathatja a saját 3 fogásos ajánlatát, rendkívül kedvezményes 4 900 Ft-os ártól. (A menü az a'la carte árainkhoz képest átlagosan 20-25% kedvezményt tartalmaz.)

Az eseményen résztvevő vendégek közül ráadásul 2018. április 16-án kisorsolunk, egy 2 személy részére szóló belépőt a Winelovers Kékfrankos Április rendezvényre, mely a Danubius Hotel Gellértben kerül megrendezésre 2018. április 21-én.

Miért érdemes hozzánk ellátogatni?

Az elmúlt évek megjelenései és meghívásai, Tv-s szereplések, újságcikkek, díjak mind Az Önök és a szakma elimserését bizonyítják.

 

Például több alkalommal jelentünk meg a Top100 legjobb magyar bor magazinban, második éve főzünk a Báli időszak legrangosabb eseményén- a Magyar Borok Bálján.

Foto: Winelovers

2017-ben a Dining City Éttrem Hét eseményt immár második alkalommal nyertük meg a legjobb étteremnek járó díjat, ezúttal a prémium kategóriában az Önök szavazatai alapján.

Aperitif ajánlatunk 

Figula Zenit&More 2017 - 550 Ft/ dl

Vylyan Kakas Rosé 2017 - 600 Ft/ dl

Villa Sandi Il Fresco Rosato- 700 Ft/ dl

Ajándék amuse bouche

 Quiche Lorraine madársalátával és rizling redukcióval

 

Előételek / Levesek

Grillezett kecskesajt színes paprikakrémmel és salátákkal (V)
Babiczki Cabernet Sauvignon Rosé 2016 - 600 Ft/ dl

Grillezett velős csont pirítóssal és tormás remoulade mártással

Recas Sole Sauvignon Blanc 2016 - 750 Ft/ dl

Borban abált hízott kacsamáj chilis mangóval és kaláccsal + 800 Ft

Béres Diókút Hárslevelű 2013 -950 Ft/ dl

Spárgakrémleves kecskesajtos pannacotta

Vichyssoise marinált lazaccal és kagylóval + 300 Ft

Palócleves tejfölhabbal + 500 Ft

Főételek

Aszaltparadicsommal göngyölt csirkecomb serrano sonkával és tormás burgonyával

St. Andrea Napbor 2015 - 790 Ft/ dl

Csirkemell supreme répavariációval, portói mártással és karamellizált hagymával
Rácz Miklós Pinot Noir 2015 - 850 Ft / dl 

Konfitált kacsacomb káposztás rétessel és aszalt meggymártással

Recas La Putere Feketeleányka 2015 – 1 050 Ft/ dl

Papardelle tészta kacsamellel, aszalt paradicsommal és vargányagombával

Kovács Borház Fajzat 2013 – 650 Ft/ dl

Kókuszos zöldségcurry ropogós bulgurgombóccal (V)

Figula Olaszrizling 2017 -  640 Ft/ dl

Mangalica óvári zöldborsós rizottóval + 600 Ft
Ruppert Kékfrankos 2013  - 670 Ft/ dl

Lazac medvehagymás burgonya velouté-val, feketegyökérrel és blinivel + 700 Ft
Tóth Péter Kőfejtő Cuvée 2012 – 890 Ft / dl

Hortobágyi nyúlcomb kukoricalepénnyel és tejfölhabbal  + 600 Ft
Sebestyén Csaba és Csilla Kadarka 2015 – 790 Ft/ dl 

Fokhagymás szürkemarhasült édesburgonyával és gombákkal + 600 Ft

Szeleshát Cabernet Sauvignon Reserve 2015 – 850 Ft/ dl

Vajhalsteak sóskamártással, gratin burgonyával és konfitált hagymával + 700 Ft 

Recas Sole Sauvignon Blanc 2016 – 750 Ft/ dl

Hízott kacsamáj roston kakukkfüves édesköménnyel, burgonyapürével és karamellizált mangóval + 1 200 Ft 

Haraszthy Vallejo Chardonnay Barrique 2015 – 950 Ft/ dl

Desszertek

Sült túrótorta karamellás-chilis popcornnal

Kardos Tündérmese 2015 – 520 Ft/ 0,5 dl

Körtés levendulás mandula trifle (mindenmentes)

Béres Magita 2015 – 520 Ft/ 0,5 dl

Szezámmagos bazsalikomos zuppa inglese

Villa Sandi Rosato Frizzanté – 700 Ft/ dl

Somlói galuska, ahogy mi gondoljuk +200 Ft

Hold and Hollo Sweet 2014 – 520 Ft/ 0,5dl

Étcsokoládé szuflé szamócával és pisztácia fagylalttal +400 Ft

Haraszthy Vallejo Malbec Assemblage 2013 – 1 050 Ft/dl

 

A 3 fogásos menü ára 4 900 Ft, mely egy választott főételt tartalmazhat.
A felárral választható ételeink árai hozzáadódnak a 3 fogásos menü árához. 
Az ételekhez ajánlott borok nem képezik a menüsor részét. 

Asztalfoglalás 

Az eseményen való részvétel menete: Az felső "Asztalfoglalás" linkre kattintva foglaljon hozzánk asztalt bármikor április 9-15 közt.

Nyereményjáték

Alkalma lesz résztvenni továbbá egy nyereményjátékban nálunk tett látogatása során.

A minket értékelt vendégek közül 2018. április 16-án kisorsolunk, egy 2 személy részére szóló belépőt a Winelovers Kékfrankos Április rendezvényre, mely a Danubius Hotel Gellértben kerül megrendezésre 2018. április 21-én.