Események

Főoldal/Események

Geszteszt Grand

2018-01-02

Január 22-től egy héten keresztül Grand GeszTeszt eseménnyel várjuk, ahol is legfrissebb étlapunk fogásai és az Ön véleménye van fókuszban.

Asztalfoglalás

De mi is az a GeszTeszt?

Éttermünkben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szezonálisan az elérhető legfrissebb alapanyagokból készítsünk ételeket. Így a negyedévente változó étlap mellé kéthetente változó tematikus ajánlattal is készülünk. 

 Mielőtt bármely étlapot vagy szezonális ajánlatot a nagyközönség számára is elérhetővé tesszünk, megtartjuk annak próbáját, melyre 6-8 személyt meghívunk Önök közül. Egy kötetlen, beszélgetős esemény keretében megkóstoljuk Önökkel közösen, és véleményezzük a menüt.

Az ajánlatban mindig többféle köret, mártás, borkínálat, és ízösszeállítás társul egy-egy fogás mellé, így a vendégnek tényleges döntési szerep jut, és befolyásolhatja, hogy a nagyközönség számára milyen menüt kínáljuk az azt követő két hétben.

Grand GeszTeszt január 22-28.

Január 19-től teljes őszi-téli ételkínálatunkat frissítjük, hogy 3 hónapon keresztül ismét a legízletesebb fogásokat kínáljuk.

Az esemény alkalmából úgy döntöttünk, hogy kiterjesztjük a GeszTeszt eseményt, hogy minél többüknek alkalma nyíljon kedvezményes áron megkóstolni és véleményezni a legújabb fogásainkat.

Az alkalomra egy ételválogatással készülünk legfrissebb étlapunk ételeiből (kb 14-16 étel), melyről Ön egyénileg összeválogathatja a saját 3 fogásos ajánlatát, rendkívül kedvezményes 4 900 Ft-os ártól. (A menü az a'la carte árainkhoz képest átlagosan 20-25% kedvezményt tartalmaz.)

Az esemény lezárásaként ráadásul azok közül, akik az eseményen részt vesznek és értékelik az éttermet,          egy 33 800 Ft-os 2 személy részére szóló jegyet sorsolunk ki Borvacsora Prémium eseményünkre.

Miért érdemes hozzánk ellátogatni?

Az elmúlt évek megjelenései és meghívásai, Tv-s szereplések, újságcikkek, díjak mind Az Önök és a szakma elimserését bizonyítják.

Például több alkalommal jelentünk meg a Top100 legjobb magyar bor magazinban, második éve főzünk a Báli időszak legrangosabb eseményén- a Magyar Borok Bálján.

2017-ben a Dining City Országos Éttrem Hét eseményt immár második alkalommal nyertük meg a legjobb étteremnek járó díjat, ezúttal a prémium kategóriában az Önök szavazatai alapján.

 

Az alábbi menüvel várunk az eseményen.

Aperitif ajánlatunk 

Figula Zenit&More 2017 - 550 Ft/ dl

Vylyan Kakas Rosé 2017 - 600 Ft/ dl

Kern Rajnai Rizling Brut Nature 2017 - 950 Ft/ dl

Ajándék amuse bouche

 Quiche Lorraine madársalátával és rizling redukcióval

 

Előételek / Levesek

Sült cékla pirított kecskesajttal diópestóval és rukkolával (V)
Babiczki Cabernet Sauvignon Rosé 2016 - 600 Ft/ dl

Zsályás pisztráng „Waldorf” salátával diós strőcellel és csukakaviárral

Recas Sole Sauvignon Blanc 2016 - 750 Ft/ dl

Vargánya krémleves kacsamáj royal-lal

További, felárral választható leves, előétel

Hizlalt kacsamáj terrine currys barackkal és ánizsos szilvakrémmel + 800 Ft

Béres Diókút Hárslevelű 2013 -950 Ft/ dl

Vaddisznó szoljanka + 500 Ft

 

Főételek

Göngyölt tanyasi csirke combja sült édesburgonyával és füstölt almahabbal

St. Andrea Napbor 2015 - 790 Ft/ dl

Csirkemell supreme szarvasgombás burgonya pürével és füge krémmel

Tóth Péter Kőfejtő Cuvée 2012 – 890 Ft / dl

Konfitált kacsacomb káposztás rétessel és aszalt meggymártással

Recas La Putere Feketeleányka 2015 – 1 050 Ft/ dl

Rozé kacsamell karamellizált birsalmával és házi krokettel

Bodrog Borműhely Várhegy Furmint 2015 – 990 Ft / dl

Sült cékla sütőtökkel, kecskesajttal és pirított fenyőmaggal (V)

Kovács Borház Fajzat 2013 – 650 Ft /dl

További, felárral választható főételek

Borjú osso bucco paradicsomos gnocchi-val+ 700 Ft
Ruppert Kékfrankos 2013 - 670 Ft/ dl

Vajban sült lazac karfiol variációval és sáfrányos mandarinnal+ 700 Ft
Haraszthy Vallejo Chardonnay Barrique 2015 – 950 Ft/ dl
 

Nyúlcomb krémes vadas mártásban aszalt fügés zsemlegombóccal + 600 Ft
Sebestyén Csaba és Csilla Kadarka 2015 – 790 Ft/ dl

Nyúlburger házi majonézzel és házi sültburgonyával +500 Ft
(nyúlhús 15 dkg, kéksajt, majonéz, saláta, hagymalekvár, paradicsom)

Légli Riesling 2016 – 850 Ft/ dl
 

T-bone steak konfitált fokhagymával, pirított burgonyával és cayen mártásal + 1 500 Ft
Haraszthy Vallejo Malbec Assemblage 2013 – 1 050 Ft/dl

 

Desszertek

Sült túrótorta karamellás-chilis popcornnal

Kardos Tündérmese 2015 – 520 Ft/ 0,5 dl

Birsalmás sütőtök tart brazil dióval (mindenmentes)

Béres Magita 2015 – 520 Ft/ 0,5 dl

Narancsos maracuja mousse tökmagos piskótával

Villa Sandi Rosato Frizzanté – 700 Ft/ dl 

További, felárral választható desszert

Somlói galuska, ahogy mi gondoljuk +200 Ft

Hold and Hollo Sweet 2014 – 520 Ft/ 0,5dl

Tejcsokis mogyorós soufflé sóskaramell fagylalttal +400 Ft

Tringa Cabernet Franc Reserve 2012 – 1 250 Ft/ dl

A 3 fogásos menü ára 4 900 Ft, mely egy választott főételt tartalmazhat.
A felárral választható ételeink árai hozzáadódnak a 3 fogásos menü árához. 
Az ételekhez ajánlott borok nem képezik a menüsor részét. 

Asztalfoglalás 

Az eseményen való részvétel menete: Az alábbi linkre kattintva foglaljon hozzánk asztalt bármikor január 22-28 közt, és a megjegyzésbe írjon annyit, hogy "GGT", vagy "Grand Geszteszt".

 

Az eseményen résztvevő és minket értékelő vendégek közül 2018.február 1-jén (csütörtökön) sorsoljuk ki a nyertest.