Események

Főoldal/Események

GeszTeszt- Az ingyenes ételteszt

2018-04-28

 

GeszTeszt a Budai Gesztenyés Nagyvendéglőben!

Éttermünkben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szezonálisan az elérhető legfrissebb alapanyagokból készítsünk ételeket. Így a negyedévente változó étlap mellé kéthetente változó tematikus ajánlattal is készülünk.

A tematikus ajánlat témáját legtöbbször maga a természet adja, ugyanis tavasztól késő őszig elkényeztet minket sokszínűségével, szinte hetente érnek be zavarba ejtő bőséggel a különböző zöldségek és gyümölcsök, így nekünk már csak egy méltó ötfogásos menüsort kell komponálnunk belőlük.

Vannak viszont olyan időszakok, amikor a természet pihen és erőt gyűjt. Ilyenkor lehetőségünk nyílik, hogy elengedjük fantáziánkat, csipegessünk a nemzetek specialitásaiból, betekintést mutassunk például az erdélyi-, sváb-, vagy horvát konyha legjavába. Számos alkalommal továbbá egy - egy konkrét eseményhez kapcsolódik gasztronómiai kalandozásunk, úgy mint Márton nap, Advent, vagy Új Év. 

 Mielőtt egy szezonális ajánlatot a nagyközönség számára is elérhetővé teszünk, megtartjuk annak próbáját, melyre Önök közül választunk tesztelőket. Egy kötetlen, beszélgetős esemény keretében közösen kóstoljuk és véleményezzük a leendő menüt.

Az ajánlatban mindig többféle köret, mártás, borkínálat, és íz összeállítás társul egy-egy fogás mellé, így a vendégnek tényleges döntési szerep jut, és befolyásolhatja, hogy a nagyközönség számára milyen menüt kínáljuk az azt követő két hétben.

Az estén a mi vendégünk, cserébe csak a véleményét kérjük minden egyes fogásról! :-)

Az eseményt szezonoban 2-3 hetente szervezzük meg, most már több, mint 5 éve.

Most tartunk egy rövid szünetet, de hamarosan remélhetőleg folytatjuk.

Az estekre összesen 8 főt (4 párt) áll módunkban meghívni, így ha szeretne velünk egy asztalnál ülve tesztelni legújabb fogásainkat, jelentkezzen mielőbb. :-) A meghívás minden esetben kettő főre szól, de természetesen amennyiben egyedül érkeznének, úgy arra is van lehetőségük.

Szeretne a Budai Gesztenyés tesztelője lenni?

Szeretne egy kötetlen, jó hangulatú estét velünk tölteni a legjobb ételek és kísérő borok társaságában?

Ha úgy gondolja, különösen közel áll Önhöz ez a téma- vagy csak megkóstolná Janek Gábor séfünk legújabb alkotásait, jelentkezzen még ma ide kattintva.

A korábbi tesztjeinkről fotók pedig itt találhatóak.

A Kamaraonline is írt rólunk. Ide kattintva elolvashatja a cikket.

További Blog bejegyzések az eseményről.