Események

Főoldal/Események

GeszTeszt- Az ingyenes ételteszt

2017-09-12

 

GeszTeszt a Budai Gesztenyés Nagyvendéglőben!

Éttermünkben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szezonálisan az elérhető legfrissebb alapanyagokból készítsünk ételeket. Így a negyedévente változó étlap mellé kéthetente változó tematikus ajánlatal is készülünk.

A tematikus ajánlat témáját legtöbbször maga a természet adja, ugyanis tavasztól késő őszig elkényeztet minket sokszínűségével, szinte hetente érnek be zavarbaejtő bőséggel a különböző zöldségek és gyümölcsök, így nekünk már csak egy méltó ötfogásos menüsort kell komponálnunk belőlük.

Vannak viszont olyan időszakok, amikor a természet pihen és erőt gyűjt. Ilyenkor lehetőségünk nyílik, hogy elengedjük fantáziánkat, csipegessünk a nemzetek specialitásaiból, betekintést mutassunk például az erdélyi-, sváb-, vagy horvát konyha legjavába. Számos alkalommal továbbá egy egy konkrét eseményhez kapcsolódik gasztronómiai kalandozásunk, úgy mint Márton nap, Advent, vagy Új Év.

 

 Mielőtt egy szezonális ajánlatot a nagyközönség számára is elérhetővé teszünk, megtartjuk annak próbáját, melyre 6-8 személyt meghívunk Önök közül. Egy kötetlen, beszélgetős esemény keretében megkóstoljuk Önökkel közösen, és véleményezzük a menüt.

Az ajánlatban mindig többféle köret, mártás, borkínálat, és ízösszeállítás társul egy-egy fogás mellé, így a vendégnek tényleges döntséi szerep jut, és befolyásolhatja, hogy a nagyközönség számára milyen menüt kínáljuk az azt követő két hétben.

Az estén a mi vendégünk, cserébe csak a véleményét kérjük minden egyes fogásról! 

Márton nap

Az egész év egyik legjobban várt szezonális/ tematikus eseménye a Márton nap, ilyenkor ugyanis azok is a libás ételeket, új borokat keresik, akik egyébként ritkán hódolnak a gasztronómiai szenvedélyének.

A Gesztenyés idén is 5-6 fogásos tematikus menüvel készül november 10-19 között.

Igen ám, de az ajánlat megjelenésének előtt szeretnénk azt leteszteltetni egy csapattal, hogy megtudjuk vendégeink mit szólnának hozzá, így GeszTeszt eseményt hirdetünk. A téma adott, viszont az még számunkra is meglepetés, hogy séfünk, Janek Gábor pontosan hogyan képzeli el a fogásokat.

A tavalyi kedvenc a lúdmáj torta volt, idén még nem tudjuk, hogy a séf mivel lep meg bennünket.

Az esemény időpontja: 2017. november 9., csütörtök 19 óra.

Az estére összesen 8 főt (4 párt) áll módunkban meghívni, így ha szeretne velünk egy asztalnál ülve tesztelni legújabb fogásainkat, jelentkezzen. :-) A meghívás minden esetben kettő főre szól, de természetesen amennyiben egyedül érkeznének, úgy arra is van lehetőségük.

Szeretne a Budai Gesztenyés tesztelője lenni?

Szeretne egy kötetlen, jó hangulatú estét velünk tölteni a legjobb ételek és kísérő borok társaságában?

Ha úgy gondolja, különösen közel áll Önhöz ez a téma- vagy csak megkóstolná Janek Gábor séfünk legújabb alkotásait, jelentkezzen még ma ide kattintva.

A korábbi tesztejinkről fotók pedig itt találhatóak.

A Kamaraonline is írt rólunk. Ide kattintva elolvashatja a cikket.