Események

Főoldal/Események

GeszTeszt- Az ingyenes ételteszt

2017-09-12

 

GeszTeszt a Budai Gesztenyés Nagyvendéglőben!

Éttermünkben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szezonálisan az elérhető legfrissebb alapanyagokból készítsünk ételeket. Így a negyedévente változó étlap mellé kéthetente változó tematikus ajánlatal is készülünk.

A tematikus ajánlat témáját legtöbbször maga a természet adja, ugyanis tavasztól késő őszig elkényeztet minket sokszínűségével, szinte hetente érnek be zavarbaejtő bőséggel a különböző zöldségek és gyümölcsök, így nekünk már csak egy méltó ötfogásos menüsort kell komponálnunk belőlük.

Vannak viszont olyan időszakok, amikor a természet pihen és erőt gyűjt. Ilyenkor lehetőségünk nyílik, hogy elengedjük fantáziánkat, csipegessünk a nemzetek specialitásaiból, betekintést mutassunk például az erdélyi-, sváb-, vagy horvát konyha legjavába. Számos alkalommal továbbá egy egy konkrét eseményhez kapcsolódik gasztronómiai kalandozásunk, úgy mint Márton nap, Advent, vagy Új Év. 

 Mielőtt egy szezonális ajánlatot a nagyközönség számára is elérhetővé teszünk, megtartjuk annak próbáját, melyre 6-8 személyt meghívunk Önök közül. Egy kötetlen, beszélgetős esemény keretében megkóstoljuk Önökkel közösen, és véleményezzük a menüt.

Az ajánlatban mindig többféle köret, mártás, borkínálat, és ízösszeállítás társul egy-egy fogás mellé, így a vendégnek tényleges döntséi szerep jut, és befolyásolhatja, hogy a nagyközönség számára milyen menüt kínáljuk az azt követő két hétben.

Az estén a mi vendégünk, cserébe csak a véleményét kérjük minden egyes fogásról! 

Advent

A decemberi forgatag minden eleme már az ünnepi készülődésről is szól, így mi is már az adventre hangolódunk. 

Az időszakra 5 fogásos tematikus menüvel készülünk, mely december 1-től egészen karácsonyig tart. Az ajánlat különlegessége továbbá, hogy előkóstolóként szolgál az ünnepi asztal menüjéhez, ugyanis minden ezen szereplő ételt, és még sok más finomságot is megrendelhetsz tőlünk karácsonyra elvitelre is.

Igen ám, de az ajánlat megjelenésének előtt szeretnénk azt leteszteltetni egy csapattal, hogy megtudjuk vendégeink mit szólnának hozzá, így GeszTeszt eseményt hirdetünk. A téma adott, viszont az még számunkra is meglepetés, hogy séfünk, Janek Gábor pontosan hogyan képzeli el a fogásokat.

A tavalyi kedvenc a lúdmáj torta volt, idén még nem tudjuk, hogy a séf mivel lep meg bennünket.

Az esemény időpontja: 2017. november 30., csütörtök 19 óra.

Az estére összesen 8 főt (4 párt) áll módunkban meghívni, így ha szeretne velünk egy asztalnál ülve tesztelni legújabb fogásainkat, jelentkezzen. :-) A meghívás minden esetben kettő főre szól, de természetesen amennyiben egyedül érkeznének, úgy arra is van lehetőségük.

Szeretne a Budai Gesztenyés tesztelője lenni?

Szeretne egy kötetlen, jó hangulatú estét velünk tölteni a legjobb ételek és kísérő borok társaságában?

Ha úgy gondolja, különösen közel áll Önhöz ez a téma- vagy csak megkóstolná Janek Gábor séfünk legújabb alkotásait, jelentkezzen még ma ide kattintva.

A korábbi tesztejinkről fotók pedig itt találhatóak.

A Kamaraonline is írt rólunk. Ide kattintva elolvashatja a cikket.