Események

Főoldal/Események

GeszTeszt- Az ingyenes ételteszt

2018-04-28

 

GeszTeszt a Budai Gesztenyés Nagyvendéglőben!

Éttermünkben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szezonálisan az elérhető legfrissebb alapanyagokból készítsünk ételeket. Így a negyedévente változó étlap mellé kéthetente változó tematikus ajánlattal is készülünk.

A tematikus ajánlat témáját legtöbbször maga a természet adja, ugyanis tavasztól késő őszig elkényeztet minket sokszínűségével, szinte hetente érnek be zavarba ejtő bőséggel a különböző zöldségek és gyümölcsök, így nekünk már csak egy méltó ötfogásos menüsort kell komponálnunk belőlük.

Vannak viszont olyan időszakok, amikor a természet pihen és erőt gyűjt. Ilyenkor lehetőségünk nyílik, hogy elengedjük fantáziánkat, csipegessünk a nemzetek specialitásaiból, betekintést mutassunk például az erdélyi-, sváb-, vagy horvát konyha legjavába. Számos alkalommal továbbá egy - egy konkrét eseményhez kapcsolódik gasztronómiai kalandozásunk, úgy mint Márton nap, Advent, vagy Új Év. 

 Mielőtt egy szezonális ajánlatot a nagyközönség számára is elérhetővé teszünk, megtartjuk annak próbáját, melyre 6-8 személyt meghívunk Önök közül. Egy kötetlen, beszélgetős esemény keretében megkóstoljuk Önökkel közösen, és véleményezzük a menüt.

Az ajánlatban mindig többféle köret, mártás, borkínálat, és íz összeállítás társul egy-egy fogás mellé, így a vendégnek tényleges döntési szerep jut, és befolyásolhatja, hogy a nagyközönség számára milyen menüt kínáljuk az azt követő két hétben.

Az estén a mi vendégünk, cserébe csak a véleményét kérjük minden egyes fogásról! 

Spárga és más

Az új étlap bevezetését egy nagyobb szünet követte, viszont április végétől visszatérnek a kétheti szezonális ajánlatok éttermünkbe. Kezdtünk medvehagymával a szezont, most pedig a tavasz legnépszerűbb zöldsége, a spárga van terítéken, melyből séfjeink 5 fogásos ajánlatot álmodtak.

Igen ám, de az ajánlat megjelenésének előtt szeretnénk azt leteszteltetni egy csapattal, hogy megtudjuk, vendégeink mit szólnának hozzá, így GeszTeszt eseményt hirdetünk. A téma adott, viszont az még számunkra is meglepetés, hogy Janek Gábor és Majoros Zsolt séfeink pontosan hogyan képzeli el a fogásokat. Jelentkezzen tesztelőnek, és segítsen megalkotni az ajánlatot, melyet aztán két héten keresztül éttermünk vendégeinek kínálunk.

Az esemény időpontja: 2018. május 3., csütörtök 19 óra.

Az estére összesen 8 főt (4 párt) áll módunkban meghívni, így ha szeretne velünk egy asztalnál ülve tesztelni legújabb fogásainkat, jelentkezzen. :-) A meghívás minden esetben kettő főre szól, de természetesen amennyiben egyedül érkeznének, úgy arra is van lehetőségük.

Szeretne a Budai Gesztenyés tesztelője lenni?

Szeretne egy kötetlen, jó hangulatú estét velünk tölteni a legjobb ételek és kísérő borok társaságában?

Ha úgy gondolja, különösen közel áll Önhöz ez a téma- vagy csak megkóstolná Janek Gábor séfünk legújabb alkotásait, jelentkezzen még ma ide kattintva.

A korábbi tesztjeinkről fotók pedig itt találhatóak.

A Kamaraonline is írt rólunk. Ide kattintva elolvashatja a cikket.

További Blog bejegyzések az eseményről.