Események

Főoldal/Események

Étterem Hét

2017-02-10

 

Exxxtra Hét- I. helyezés a prémium kategóriában

Az Önök szavazatai alapján 2017 őszén a Gesztenyés Nagyvendéglő nyerte meg a Diningy City Étterem Hét eseményét a prémium kategóriában.

A 15 legjobb étteremnek - így nekünk is- lehetősége nyílik ismét vendégül látni Önt egy extra hét alkalmával november 13 és 19 közt.

Amennyiben az előző eseményről lemaradt, vagy csak szeretné megsimételni az élményt, úgy november 6-tól ismét lehetősége nyílik az asztalfoglalásra.

A díjazottak és a velünk készült interjú itt megtekinthető.

Miért érdemes minket választani?

Éttermünk kiemelten készül az eseményre, hisz ilyenkor lehetőségünk nyílik megmutatni konyhánk legjavát. Külön az alkalomra összeállított háromfogásos exkluzív menüvel, amuse bouche-sal, meglepetésekkel és élő zenével várjuk.

Foglalás az eseményre kizárólag a Dining City oldalán az alábbi linkre kattintva.

                   Asztalfoglalás                        

Önök már elismerték az éttermet.

Az Önök eddigi visszajelzései alapján éttermünket három alkalommal választották dobogós helyezettnek, egy alkalommal a "Legjobb Étterem" különdíj nyertesei is lehetünk, ezúttal pedig a prémium kategória első helyén végeztünk. Szavazzon bizalmat nekünk ez alkalommal is és élje át a Gesztenyés élményt.

Az alábbi menüsorral készülünk:

Ajándék amuse bouche

Kemencében sült tönkölykenyér sültpaprikás vajjal és mangalica szalámival
Homemade spelt bread with baked pepper butter and mangalica pork salami

Ajándék welcome
Prosecco

Előételek

 Padlizsántatár grillezett orda sajttal, salátával és barna sör dresszinggel (V)
Eggplant tatar with salad and grilled urda cheese and dark beer reduction dressing
Omlós marha rilette tepertős burgonyakrémmel és vaníliás céklával
Soft beef rilette with potato cream and cracklings and vanilla savoured beetroot
Fácán erőleves szarvasgombás raviolival és fügével
Pheasant consommé with truffle ravioli and fig
Sütőtök krémleves mézes-diós céklával (V)
Creamy pumpkin soup with walnuts-honey beetroot

Főételek
Göngyölt tanyasi csirke combja sült édesburgonyával és füstölt almahabbal
Free range chicken leg rolls with grilled sweet potato and smoky apple foam
Mangalica oldalas kakukkfüves fehérbab sólettel és paradicsom concasséval
Mangalica pork ribs with thyme scented white bean stew and tomato concassé
Vörösboros kacsaragu aszalt szilvával és túró nudlival
Duck ragout cooked with red wine served with prunes and quark noodles
Grillezett cápasteak fokhagymás garnélával és petrezselyem vajban sült pack-choijal
Grilled shark steak with garlic shrimps and pack-choi in parsley butter
Pirított zöldséges rizstészta batyuk erdei gombákkal és töppesztett paradicsommal (V)
Roasted rice noodle dumplings with forest mushroom and blushed cherry tomato

Desszertek
Narancsos csokoládé mousse diógrillázzsal
Orange savoured chocolate cake with walnut brittle
Vilmoskörte mousse mandulás ropogóssal és kéksajttal
William pear mousse with almonds crisp and blue cheese
Musttorta kacsatepertős étcsokoládéval
Stum tart with dark chocolate flavoured with duck crackling

Asztalfoglalások az EXTRA HÉT eseményre november 6-tól kizárólag a Dining City oldalán.

  www.etteremhet.hu