Események

Főoldal/Események

Étterem Hét

2018-09-25

 

Ismét Étterem Hét a Gesztenyésben.

Ismét részt veszünk a Dining City őszi Étterem Hét eseményén.

Éttermünkben október 4-én a teljes ételválasztékot frissítjük, ősziesre váltjuk, hogy 3 hónapon keresztül ismét a legfrissebb alapanyagokból főzzünk Vendégeinknek.

Az eseményre így a legfrissebb őszi étlapról válogattunk össze finomásgokat, melyeket most kedvezményes 4 900 Ft-os áron megkóstolhat.

Az program ezúttal október 8 és 15 között kerül megrendezésre.

 

Miért érdemes minket választani?

Éttermünk kiemelten készül az eseményre, hisz ilyenkor lehetőségünk nyílik megmutatni konyhánk legjavát. Külön az alkalomra összeállított háromfogásos exkluzív menüvel, amuse bouche-sal, meglepetésekkel és élő zenével várjuk.

Foglalás az eseményre kizárólag a Dining City oldalán, az alábbi linkre kattintva.

Asztalfoglalás ide kattintva.

Önök már elismerték az éttermet.

Az Önök eddigi visszajelzései alapján éttermünket három alkalommal választották dobogós helyezettnek, egy alkalommal a "Legjobb Étterem" különdíj nyertesei is lehetünk, 2017-ben pedig a prémium kategória első helyén végeztünk. Szavazzon bizalmat nekünk ez alkalommal is és élje át a Gesztenyés élményt.

A díjazottak és a velünk készült interjú itt megtekinthető.

Az alábbi menüsorral készülünk:

Ajándék amuse bouche

Tormás csülkös pite

Quiche with smoked pork trotter and horse radish

Előételek - Appetizers

Májashurka ropogós bundában vaníliás céklával és citrusos petrezselyem salátával
Pudding with liver in crispy coat with vanilla savoured beetroot cream and parsley salad

Kovács Pince Fajzat 2015

 

Füstölt pisztráng tatár pácolt zöldalmával, wasabis joghurttal és wasabi meringue
Smoked trout tatar with green apple, yoghurt with wasabi and wasabi meringue

Káli Balázs Tramini 2017      

 

Kókuszos batáta leves gránátalmával és kecskesajttal (V)
Sweet potato soup flavoured with coconut milk, served with grenadine and goat chees

 

Káposztás vaddisznóleves erdei gombákkal             

Wild boar soup with sour cabbage and forest mushroom

 

Főételek - Main courses

Zöldfűszeres tanyasi csirkerolád sütőtök velouteval és pak-choy

Free range chicken leg rolls with pumpkin veloute and pak choy

Tóth Péter Kőfejtő Cuvée 2015       

  

Tanyasi csirke melle vadas mártással és juhtúrós kukoricagombóccal
Free range chicken breast in creamy sauce with polenta dumplings with sheep cheese

Folly Cédrus (Szürkeb.&Olaszr.) 2016

 

Szarvashúsos papfojtó tészta gesztenyével és shitake gombával
Strigoli pasta with venison, chestnut and shitake mushroom

Szeleshát Cabernet Sauvignon Reserve 2015

 

Konfittált kacsacomb káposztás rétessel és fahéjas szilvakrémmel
Confit of duck leg with red cabbage strudel and plum cream  

Haraszthy Vallejo Malbec Assemblage 2013 

 

Rozmaringos laskapörkölt túrós speclivel (V)

Ear mushroom ragout with homemade noodles with quark

Vylyan Ördög 2014

 

Desszertek - Desserts

Sült túrótorta chilis karamellel és törökmézzel
Baked quark cake with chilli-caramel and honeycomb   

Béres Magita 2015

 

Vaníliás narancs mousse macha teás piskótán, kakaóbabbal
Vanilla scented orange mousse with macha tea sponge and cocoa beans

Kardos Tündérmese 2015

 

Füstölt szilvás fehércsokoládé mousse kávémorzsával és krémmel

Smoked prunes & white chocolate mousse, coffee crumbles and coffee cream

Gróf Degenfeld Muscat Blanc 2015 félédes

 

Asztalfoglalások az Éttrem Hét eseményére kizárólag a Dining City oldalán.

  www.etteremhet.hu