Home Page

Hétköznap ebédeljen a Gesztenyésben!
Hétfőtől péntekig várjuk egy finom ebédre, változatos fogásokkal, kedvező áron.
Leves+főétel: 1 290 Ft, választható desszert: +400 Ft-ért.

  • NAPIMENÜ

    icon_villa

    2016. február 11.
    Leves:
    Babgulyás

     Főétel:
    Csirke brassói sült hagymával és rosejbnivel

    Desszert:
    Mák mousse szilvakrémmel

    Leves + főétel: 1290 Ft.
    Választható desszert +400 Ft
    Hétköznapokon 11.30-15.00-ig.

  • SZEZONÁLIS AJÁNLAT

    Szezonális ajánlat

     ceklaleves

    Éttermünkben a kéthetente megújuló szezonális ajánlat mindig lehetőséget ad séfünknek Ernőnek, hogy bátran nyúljon a hagyományos alapanyagokhoz,  melyekből valami modernt és meglepőt tálaljon az étterem vendégei részére. 

    Legfrissebb tematikus ajánlatunkat a pravoszláv ünnepek lezárásaként alkottuk. Szláv nemzeti specialitásokból csemegéztünk, és ez alapján megalkottuk saját menünket.ricotta torta

    Az alábbi ajánlattal várjuk Önöket január 21 és február 11 között.

    A szezonális ajánlat fogásai Ajánlott borok
    Olivier saláta Pántlika Szürkebarát 2014    
    Színes céklaleves füstölt fürjtojással és lazaccal               
    Marha „Stroganoff” sült rizzsel      Laposa Rizling2 2013      
    Roston sült pisztráng kacsamellel, köleskásával és tormás paradicsommal Vida Kadarka 2013     
    Kardomomos kávé mousse tejcsokoládéval, ropogós kekszre ültetve Zagreus Noble Mavrud 2012

      olivier
    Természetesen az ajánlatról 3 fogásos kedvezményes menüt is összeállított séfünk!

    A menü ára: 4 200 Ft, borokkal együtt 5 200 Ft

    Színes céklaleves füstölt fürjtojással és lazaccal   
    Roston sült pisztráng kacsamellel, köleskásával és tormás paradicsommal
    Kardomomos kávé mousse tejcsokoládéval, ropogós kekszre ültetve

    stoganoff

    A Gesztenyés 2015-ös primőr bor ajánlata.

    Takler Pinot Noir Rosé 2015- Szekszárd

    Üde, lendületes bor, piros bogyós gyümölcsök, legfőképp a málna és a szamóca magával ragadó jegyeivel.-470 Ft/ dl

    Taschner Korai Piros Veltelini 2015- Sopron

    Nagyon friss, élénk, mégis finoman elsimuló savakkal, mandulás-krémes textúrával. Izgalmas, lendületes és harmonikusan fűszeres finomság.-440 Ft/ dl

    Vylyan Bogyólé 2015- Villány

    Zweigelt-Portugieser házasítás, különleges oxigén-kiszorításos technológiával készült, a franciaországi Beaujolais Nouveau borkészítési hagyományait követve. Friss, élénk, vidám, könnyed, lendületes Bogyólé igazi újboros karakterrel.-490 Ft/ dl

     Asztalfoglaláshoz kérjük hívja a +36 23 450 534 -es telefonszámot!

  • HÍREK

    Valentin hétvége február 12-14

    letöltés (1)

    Hozza el kedvesét Valentin nap alkalmából éttermünkbe, ahol is erre az alkalomra összeállított kétféle menüvel és köszöntő itallal várjuk.

    Ajánlatunk a Hölgyeknek Weolcme: “Kir Royale”

    Libamáj chilis körtével és lime-os paszternákkal

    Bukolyi Chardonnay Válogatás 2013

    Fogas karamellizált fügével és vaníliás karfiolkrémmel

    Villa Tolnay Kéknyelű  2013

    Citrusos sajttorta chilis chutey-val, bazsalikomhabbal

    Kardos Tündérmese 2014

    Ajánlatunk az Uraknak Welcome: “Kir Royale”

    Édesköményleves céklával és fekete kagylóval

     

    Egészben sült tarja sült zsályával és kakukkfüves édesburgonyával

    Bukolyi Kisfiam 2013

    Citrusos sajttorta chilis chutey-val, bazsalikomhabbal

    Kardos Tündérmese 2014

                               Ajánlat a Hölgyeknek: 4 900 Ft, borokkal együtt 5 900 Ft.      

                         Ajánlat az Uraknak: 3 900 Ft, borokkal együtt 4 900 Ft.

    Étlap frissítés és heti ajánlat!

    ricotta torta

    Éttermünkben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy kínálatunkat az évszakokhoz igazodóan alakítsuk ki, emiatt állandó étlapunkat tavasztól késő őszig összesen három alkalommal cseréljük. Viszont a téli hónapokban is igyekszünk frissességekkel szolgálni vendégeink részére, hogy színt vigyünk a hideg téli estékbe. Ilyenkor azon törzsvendégeink kegyeiben is szeretnénk járni, akik hétről-hétre a heti ajánlataink keretében megkóstolt ételeket látni szeretnék állandó kínálatunkban. A következő étlapfrissítés időpontja: január 21.

    Ízelítő a módosított téli ételeinkből
    Paprikás-krumplileves szalonnás tarhonyagombóccal és tejfölhabbal
    Grillezett lazac céklás burgonyagratinnel
    Étcsokoládés ricotta mousse (Budakeszi tortája 2016)

    sutotok 3

    Heti ajánlat!

    Kéthetente megújuló szezonális ajánlatunk keretében január 21-től február 11-ig most szláv ételeket kóstolhatsz. További információt az eseményekkel kapcsolatban a “Szezonális ajánlat” oldalon találhatsz.

     Dining City Étterem Hét 3. helyezés!

    dc12

    Vendégeink szavazatinak köszönhetően éttermünk kategóriájában 3. helyezett lett 121 top étterem közül az őszi Dining City Étterem Hét rendezvényen. 

     4 6 

    Esküvő 2016

     Ha tökéletes helyszínt keres esküvőre vagy rendezvényre, akkor éljen az előfoglalási kedvezménnyel és kérjen tőlünk ajánlatot.

    DSC_0338 

    Addig is lájkoljon minket a Facebookon.

     

     

     

  • ESEMÉNYEK

    Borvacsora, GeszTeszt

    images

    Ruppert Ákos bor est

    Éttermünkben néhány havonta bor estet tartunk, mely alkalmával a borok és a gasztronómia szerelmeseit szeretnénk összehozni egy tematikus esemény keretében vagy egy  konkrét borász szortimentjére alapozva. Ilyenkor séfünk Parcsetich Ernő a borok mellé komponált ételekkel szeretné vendégeinket elkápráztatni.  Az eseménysorozatot Classic, Prémium és Superior név alatt tartjuk.

    Akik korábban már jártak nálunk: Takler, Tringa, Gere Andrea, Miklóscsabi, Figula, Laposa, Ráspi, Demetervin, Demeter Csaba, St. Andrea, Konyári János,  Hernyák Tamás, Vida Péter, Vylyan, Szeleshát, Kiss, Gábor, Dibonis, Matias, Janus, Ákos István, Jekl, Kislaki Bormanufaktúra, Bolyki és még mások.

    letöltés

    A nagy sikerű januári Orient Expressz tematikus est után eseménysorozatunk folytatódik…

    Következő meghívottunk Villány egyik fiatal, feltörekvő borász tehetsége Ruppert Ákos.  Ákos és András, a  2002 óta működő családi borászatával látogat el hozzánk. A testvérpár 27 hektáros birtokon hagyományos borkészítési iskolát követve széles skálában készít borokat. Az egyre több hazai díjat besöprő csúcs vörösborok mellett készítenek a vidékre nem jellemző virágos, gyümölcsös fehérborokat, és természetes édes borokat.

    Az estén 7-8 tételes korlátlan borkóstolással, és a borokhoz komponált hatfogásos exkluzív ételsorral várunk.
     

    A vacsora időpontja Február 18, csütörtök 19 óra.

    Menü:
    Rizzling habzó 2014
    Nyúl kecskesajthabbal és borsókrémmel
    Rosé 2014
    Fogas málnával és citrusos fűszersalátával
    Chardonnay 2012
    Hideg harcsa sült, spárgával és ananásszal
    Pinot Noir 2012
    Rozé kacsamell pirított céklával, májkrémmel és aszalt szilvával
    Cabernet Sauvignon 2011
    Ropogós szilvás véres hurka abált füstölt hasaaljával, tésztában sült nyúlkolbásszal, gerslivel és sült kápiával
    Cabernet Franc 2012
    Vaddisznó gerinc csipkebogyóval és birsalmával, bundázott kukoricakásával
    Chardonnay “aszú” 2013
    Tart aranymazsolával és granny smith fagylattal

    A menü ára 12 900 Ft, mely tartalmazza a korlátlan ásványvíz és bor fogyasztást.

     

      Ha szeretne az eseményeinkről, akcióinkról mindenki előtt értesülni, úgy iratkozzon fel hírlevelünkre, vagy írjon a sales@budaigesztenyes.hu-ra.

    Az eddigi vacsoráinkról itt találhat bővebb információt.

    Geszteszt-Ingyenes Ételteszt!

    Érdekli a gasztronómia? Szeret az elérhető legfrissebb alapanyagokból főzni? Szeret jókat enni egy kellemes bor kíséretében? Akkor a GeszTeszt az a hely, ahol a legjobban szeretne lenni miden második csütörtökön! Éttermünk egyedülálló kezdeményezése, mely során a legfrissebb szezonális ajánlatot tesztelheti konyhafőnökünkkel egy asztalnál ülve, ráadásul teljesen ingyen. Bővebb információt itt találhat az eseményről.

    Piknik Kosár!

    A piknik a Gesztenyés egyedülálló kezdeményezése arra, hogy összehozza az igényes gasztronómiát azokkal, akik a város zajától szabadulva egy tisztáson kívánják eltölteni hétvégi ebédjüket. Bővebb információ és megrendelés!